protection

Het is tegenwoordig een kwestie van tijd voordat uw website bezoek krijgt van een kwaadwillend persoon; die als het even kan, uw website misbruikt voor eigen gewin. Dit gebeurt vaak doordat een website - hoe goed deze ook is opgezet - niet wordt bijgewerkt met de laatste (beveiligings) updates voor bijvoorbeeld een systeem als Joomla!

Joomla! Service

Nu bent u voorzien van een prachtige Joomla! website, u weet hoe u alle inhoud zelf netjes kunt bewerken en u bent goed vindbaar in de bekende zoekmachines. Helaas kunt u niet achterover leunen want uw website heeft ook af en toe onderhoud nodig.

Met enige regelmaat komen er beveiligings-updates uit voor Joomla! of voor de componenten die gebruikt worden op uw website. Het is dan zaak uw website bij te werken met deze laatste versies. Hiermee voorkomt u beveiligingsproblemen voor uzelf én uw bezoekers.

Natuurlijk hoeft u niet zelf bij te houden wanneer er nieuwe versies van het een of ander uitkomt, dit kan UWiX voor u doen. Tevens kan UWiX de nieuwe versies direct installeren op uw huidige website (na het nemen van backup voorzorgsmaatregelen natuurlijk).

Website Service

Wanneer u geen gebruikt van Joomla! voor u website moet u natuurlijk ook altijd alert blijven op ongenode gasten. Misschien vraagt u zich af hoe u de beveiliging op uw website kunt verbeteren of hoe u dit in de gaten kunt houden?

Voor dit soort vragen kunt u ook bij UWiX terecht. UWiX kan voor u een security check uitvoeren op uw huidige website; tevens kan UWiX u adviseren over mogelijkheden tot het in de gaten houden van uw website.
Na een security check krijgt u een rapport met de bevindingen en adviezen om uw website te 'verbeteren'. En bij eventuele veiligheids-gevaren kan UWiX oplossingen voor u uitvoeren zodat uw website weer een stukje veiliger is.

 

U wilt graag wat meer informatie? Gebruik het meu aan rechterkant van deze pagina voor extra informatie over de mogelijkheden of neem contact met ons op via het contact formulier.