bcrumbsplus(150x150)Een nieuwe tool met een een bestaand succesvol concept! Zo kun je de nieuwe BreadCrumbs Advanced Plus module beschrijven.

Wat is er anders ten opzichte van de originele BreadCrumbs Advanced? Het is nu niet alleen mogelijk om breadcrumbs af te breken maar je kunt dit nu ook op een sjieke manier doen. Door gebruik te maken van de MooTools framework van Joomla! kun je mooie effecten gebruiken voor de weergave van de breadcrumbs. Sliding en Fading zijn daar een mooi voorbeeld van.

Voor een duidelijke demo kun je rond surfen over onze eigen website en je zult een effect zien van de breadcrums onder de blauwe knoppenbalk. Voor meer informatie kun je deze pagina bezoeken waar je een uitgebreide omschrijving vindt van het component.

Heb je interesse? Schaf dan voor een bescheiden bedrag van 8 euro (incl. BTW) de een BCAPLUS licentie aan om de module te downloaden en onbeperkt te gebruiken op elke website die je ontwikkelt. Uiteraard is er een versie beschikbaar voor Joomla! 1.5 en voor Joomla! 1.6/1.7.