#65 – Advancing the page when using the filters

Posted in ‘FoolLog Component/Plugins’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Sunday, 19 August 2018 09:02 CEST
Hi Nikolai,

Before you start working on the further bug-fixes for the new version, I would like to point you to another little problem.
When you use the filters and there is more then one page, the buttons on the bottom for advancing the page do not work as expected. You can click them, but they remain at the same page.
(you can still access your account on the site)



Cheers,
Jim
jvdzon
Sunday, 19 August 2018 15:06 CEST
Dear Jim,

We'll look into it - in our test environment all works fine but in some cases this issue also occurs. So we'll have to fix it for you.

Greetz, Nikolai
UWiX

Bug? That's not a bug, that's a feature. :-)

uwix
Tuesday, 21 August 2018 21:05 CEST
Works in version 1.32b.
jvdzon
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.
Support Availability

Working days: Monday to Friday. The is available 24 hours a day, 7 days a week but will only be answered during workings days according CET.
Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few minutes and 48 hours. When we expect longer delays we will notify you when you file a ticket or reply.