Webdesign

webdesignWebdesign is het visitekaartje van uw bedrijf! UWiX levert u een professionele website die uw bedrijf de presentatie op het web geeft die het verdient.

Standaard website ontwerp

windowU bent niet op zoek naar een website om zelf te beheren? Dan zal UWiX een website bouwen naar uw wensen en natuurlijk volgens de huisstijl van uw bedrijf. Moderne technieken om een sjiek ogend resultaat te krijgen worden hierbij niet vermeden (volgens het zogenoemde Web 2.0 principe). Een vloeiend ontwerp met nette "knoppen" en alleen animaties daar waar nodig voor uw ontwerp. Uw klanten zullen snel infomatie vinden en zich snel vertrouwd voelen met uw website.

Joomla! Template

joomlaUWiX is niet alleen thuis op het gebied van Joomla! inrichting maar ook voor Joomla! template ontwerpen en/of ontwikkeling. UWiX kan uw website design ontwerpen en "omzetten" naar een Joomla! template.
Maar het zou ook kunnen zijn dat u al in het bezit bent van een mooi ontwerp dat u graag omgezet wilt hebben naar een Joomla! omgeving. Graag helpt UWiX u om een goed en universeel werkend ontwerp voor u te maken.

SEO (Search Engine Optimized)

magnifySEO -zoekmachine geoptimaliseerd - is een term die veel gebruikt wordt op het internet. Het staat voor "goed en snel vindbaar door zoekmachines".
U kunt er van uitgaan dat door ons ontwikkelde websites aan deze eis voldoen. Vanaf het eerste concept wordt uw website zo goed mogelijk geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor kunnen klanten uw site goed vinden en is er een grote kans dat uw bedrijf bij de eerste 10 zoekresultaten terecht komen.

 

Wilt u meer weten over de webdesign die UWiX levert? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier op deze website.