Website Services

protection

Het is tegenwoordig een kwestie van tijd voordat uw website bezoek krijgt van een kwaadwillend persoon; die als het even kan, uw website misbruikt voor eigen gewin. Dit gebeurt vaak doordat een website - hoe goed deze ook is opgezet - niet wordt bijgewerkt met de laatste (beveiligings) updates voor bijvoorbeeld een systeem als Joomla!

Joomla! Service

Nu bent u voorzien van een prachtige Joomla! website, u weet hoe u alle inhoud zelf netjes kunt bewerken en u bent goed vindbaar in de bekende zoekmachines. Helaas kunt u niet achterover leunen want uw website heeft ook af en toe onderhoud nodig.

Met enige regelmaat komen er beveiligings-updates uit voor Joomla! of voor de componenten die gebruikt worden op uw website. Het is dan zaak uw website bij te werken met deze laatste versies. Hiermee voorkomt u beveiligingsproblemen voor uzelf én uw bezoekers.

Natuurlijk hoeft u niet zelf bij te houden wanneer er nieuwe versies van het een of ander uitkomt, dit kan UWiX voor u doen. Tevens kan UWiX de nieuwe versies direct installeren op uw huidige website (na het nemen van backup voorzorgsmaatregelen natuurlijk).

Website Service

Wanneer u geen gebruikt van Joomla! voor u website moet u natuurlijk ook altijd alert blijven op ongenode gasten. Misschien vraagt u zich af hoe u de beveiliging op uw website kunt verbeteren of hoe u dit in de gaten kunt houden?

Voor dit soort vragen kunt u ook bij UWiX terecht. UWiX kan voor u een security check uitvoeren op uw huidige website; tevens kan UWiX u adviseren over mogelijkheden tot het in de gaten houden van uw website.
Na een security check krijgt u een rapport met de bevindingen en adviezen om uw website te 'verbeteren'. En bij eventuele veiligheids-gevaren kan UWiX oplossingen voor u uitvoeren zodat uw website weer een stukje veiliger is.

 

U wilt graag wat meer informatie? Gebruik het meu aan rechterkant van deze pagina voor extra informatie over de mogelijkheden of neem contact met ons op via het contact formulier.

supportU kunt snel en goed geholpen worden bij problemen met onze extensies. U kunt namelijk een Support abonnement afsluiten dat u recht geeft op 9 dagen volledige ondersteuning voor onze extensies.

Het kost u enkel € 9,- voor 9 dagen volledige ondersteuning. Dat is 1 euro per dag!

Wanneer u al een BCAPlus licentie hebt lopen ontvangt u automatisch een Support abonnement voor die module.

Abonneer nu!