Joomla! Developement

Wanneer u gebruik maakt van developmentJoomla! dan weet u dat er heel veel mooie componenten te krijgen zijn voor dit systeem. Maar hoe krijgt u zo'n component nu precies aangepast aan uw eigen voorkeur? UWiX ontwikkelt uw Joomla! component, module of plugin naar uw eigen wensen zodat alles werkt zoals u dat wilt.

Componenten

cEen component is een beheerders (back-end) optie die ingevoerde informatie weergeeft op de front-end pagina van uw website. De front-end is de pagina die uw klanten te zien krijgen.
UWiX schrijft uw maatwerk component volgens het idee van de gebruikersvriendelijke Joomla! werkomgeving (MVC). Alle data zal worden verwerkt volgens de normen die uw bedrijf hieraan stelt en de invoer opties zullen uitgebreid met u worden doorgesproken zodat het eindresultaat perfect wordt.

Modules

mModules zijn de functionele informatie vensters op de front-end pagina. Een module is niet meer dan een nette manier voor het weergeven van back-end informatie. Uiteraard wordt een module volledig afgestemd op uw back-end component(en) en maakt UWiX een module die informatie op een nette manier weergeeft dat aansluit bij het huidige Web 2.0 principe.

Plugins

pPlugins zorgen voor extra functionaliteit binnen een Joomla! website. Voor de redacteuren/editors van uw website kan een plugin veel tijd besparen. Nette Web 2.0 effecten, snelle integratie van component gegevens, tabbladen in artikelen, etc. zijn snel te gebruiken. UWiX heeft de juiste kennis in huis om een correcte plugin van hoge kwaliteit te programmeren.

Maatwerk

tumble

Gezien de vele mogelijkheden van een component is het geen doen deze op de website van UWiX te vermelden; wel kunnen wij u garanderen dat u een component, module of plugin krijgt die voldoet aan uw wensen. Alle onderdelen worden uitvoerig getest en op elkaar afgestemd voor een vloeiende samenwerking met uw huidige Joomla! omgeving.

 

Wilt u meer weten over Joomla! maatwerk die UWiX levert? Neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier op deze website.