Mail problemen opgelost.

Na een server migratie afgelopen week zijn er - helaas - storingen opgetreden met het e-mail verkeer via onze website.

Het kan zomaar zijn dat je geen e-mails hebt ontvangen over updates van het Support Ticket Systeem of dat het contact formulier je aanvraag niet heeft verstuurd. Onze excuses voor dit ongemak en mocht je dringend op antwoord wachten neem gerust nog een keer contact met ons op.

Wel zijn de support tickets netjes verwerkt op de site zodat de gebruikers die op een support antwoord wachten het antwoord kunnen terug vinden in de juiste support categorie. Enkel de update mailing heeft storingen ondervonden.

Eindelijk! Digifolio J!3 is online.

digifolio 3 logoJazeker, je leest het goed! Digifolio for Joomla! 3 is eindelijk gereed en online!

Met een vertraging van meer dan een jaar zij we trots dat we het Digifolio component versie 3.00 online ter download kunnen aanbieden. Deze versie is volledig aangepast voor gebruik in Joomla! versie 3.x. We hebben nooit een concrete release datum gesteld voor deze versie maar door interne projecten bleef de deadline verder en verder opschuiven. Tot vandaag!

Wat heeft deze nieuwe versie te bieden? Uiteraard een compatible herstel functie voor backups van de 'oudere' DigiFolio versie (2.x) en extra lightbox popup mogelijkheden voor je afbeeldingen. CSS thema's zijn geintegreerd en er zijn meer lettertypes toegevoegd voor het gebruiken van watermerken. Bijna elk bron bestand is herschreven zodat het component goed gebruikt kan worden in Joomla! 3.Natuurlijk zijn alle mogelijkheden van DigiFolio 2.x gewoon aanwezig in deze versie en de meeste zijn zelfs verbetered en/of uitgebreidt.
Installeer Digifolio 3.00 gewoon maar eens om de nieuwe mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe snel je een portfolio op je website(s) kunt zetten.

Have fun!

ReqText VM Plugin v1.52

reqtext2150x150Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van ReqText voor VirtueMart beschikbaar. We zitten nu op versie 1.52 voor deze plugin.

De bug die in sommige gevallen enkel € 0,00 aangaf bij een gebruikers selectie die wel een aparte prijs heeft is opgelost. Opgelost voor zowel de weergave in de winkelwagen als in het order overzicht.

Ook hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de hint ballonnen te verbergen als je de ReqText product instellingen maakt in de back-end.

Je kunt de nieuwe versie middels de Joomla! update functie in de backend updaten. Let op: daarvoor dient in de ReqText plugin wel je DownloadID ingevoerd te zijn. Deze kun je vinden in het "Persoonlijk" dropdown menu wanneer je bent ingelogd. Of je kunt het pakket downloaden via de download sectie maar daarvoor is ook een ReqText abonnement nodig.