ReqText VM Plugin v1.52

reqtext2150x150Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van ReqText voor VirtueMart beschikbaar. We zitten nu op versie 1.52 voor deze plugin.

De bug die in sommige gevallen enkel € 0,00 aangaf bij een gebruikers selectie die wel een aparte prijs heeft is opgelost. Opgelost voor zowel de weergave in de winkelwagen als in het order overzicht.

Ook hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de hint ballonnen te verbergen als je de ReqText product instellingen maakt in de back-end.

Je kunt de nieuwe versie middels de Joomla! update functie in de backend updaten. Let op: daarvoor dient in de ReqText plugin wel je DownloadID ingevoerd te zijn. Deze kun je vinden in het "Persoonlijk" dropdown menu wanneer je bent ingelogd. Of je kunt het pakket downloaden via de download sectie maar daarvoor is ook een ReqText abonnement nodig.

ReqText VM Plugin v1.51

reqtext2150x150ReqText versie 1.3x voor VirtueMart was een succes! Maar ook wij kunnen niet achter blijven en hebben nu ReqText versie 1.51 uitgebracht voor gebruik in VirtueMart versie 2.x en VirtueMart versie 3.x!

ReqText is een VirtueMart plugin om de functionaliteit van verplichte invoer velden toe te voegen aan een product. Deze mogelijkheid heeft de huidige versie van VirtueMart niet. Met de ReqText plugin is het ook mogelijk om meerdere soorten invoer velden toe te voegen aan een product. Denk hierbij aan radio buttons, checkboxes, etc.

Nieuw in deze versie is vooral het volledig herschreven jQuery script om de knop "Add-to-Cart" af te vangen voor controle van verplichte velden, de mogelijkheid voor het instellen van aparte prijzen voor elk te kiezen optie van bijvoorbeeld checkboxes. Daarnaast is het nu ook mogelijk om gebruikersinvoer te beperken tot bepaalde karakters.

Maar.... er zijn nog veel meer veranderingen doorgevoerd. Op de pagina ReqText VirtueMart plugin kun je meer lezen over de updates van deze mooi VirtueMart Plugin.

ReqText v1.32

En jawel, wederom een kleine update van de ReqText plugin. Een alerte gebruiker attenteerde ons op het feit dat het niet mogelijk is een Download ID op te geven vanaf versie 1.30. Dit hebben we natuurlijk nu opgelost zodat alles netjes werkt zoals het hoort.

Je kunt de nieuwe ReqText plugin versie downloaden via de update functie in de Joomla! backend wanneer je in het bezit bent van een geldige Download ID. Ook kun je via de download pagina de plugin verkrijgen en installeren via de Extensie Manager.