Eindelijk! Digifolio J!3 is online.

digifolio 3 logoJazeker, je leest het goed! Digifolio for Joomla! 3 is eindelijk gereed en online!

Met een vertraging van meer dan een jaar zij we trots dat we het Digifolio component versie 3.00 online ter download kunnen aanbieden. Deze versie is volledig aangepast voor gebruik in Joomla! versie 3.x. We hebben nooit een concrete release datum gesteld voor deze versie maar door interne projecten bleef de deadline verder en verder opschuiven. Tot vandaag!

Wat heeft deze nieuwe versie te bieden? Uiteraard een compatible herstel functie voor backups van de 'oudere' DigiFolio versie (2.x) en extra lightbox popup mogelijkheden voor je afbeeldingen. CSS thema's zijn geintegreerd en er zijn meer lettertypes toegevoegd voor het gebruiken van watermerken. Bijna elk bron bestand is herschreven zodat het component goed gebruikt kan worden in Joomla! 3.Natuurlijk zijn alle mogelijkheden van DigiFolio 2.x gewoon aanwezig in deze versie en de meeste zijn zelfs verbetered en/of uitgebreidt.
Installeer Digifolio 3.00 gewoon maar eens om de nieuwe mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe snel je een portfolio op je website(s) kunt zetten.

Have fun!

ReqText VM Plugin v1.52

reqtext2150x150Vanaf vandaag is er een nieuwe versie van ReqText voor VirtueMart beschikbaar. We zitten nu op versie 1.52 voor deze plugin.

De bug die in sommige gevallen enkel € 0,00 aangaf bij een gebruikers selectie die wel een aparte prijs heeft is opgelost. Opgelost voor zowel de weergave in de winkelwagen als in het order overzicht.

Ook hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de hint ballonnen te verbergen als je de ReqText product instellingen maakt in de back-end.

Je kunt de nieuwe versie middels de Joomla! update functie in de backend updaten. Let op: daarvoor dient in de ReqText plugin wel je DownloadID ingevoerd te zijn. Deze kun je vinden in het "Persoonlijk" dropdown menu wanneer je bent ingelogd. Of je kunt het pakket downloaden via de download sectie maar daarvoor is ook een ReqText abonnement nodig.

ReqText VM Plugin v1.51

reqtext2150x150ReqText versie 1.3x voor VirtueMart was een succes! Maar ook wij kunnen niet achter blijven en hebben nu ReqText versie 1.51 uitgebracht voor gebruik in VirtueMart versie 2.x en VirtueMart versie 3.x!

ReqText is een VirtueMart plugin om de functionaliteit van verplichte invoer velden toe te voegen aan een product. Deze mogelijkheid heeft de huidige versie van VirtueMart niet. Met de ReqText plugin is het ook mogelijk om meerdere soorten invoer velden toe te voegen aan een product. Denk hierbij aan radio buttons, checkboxes, etc.

Nieuw in deze versie is vooral het volledig herschreven jQuery script om de knop "Add-to-Cart" af te vangen voor controle van verplichte velden, de mogelijkheid voor het instellen van aparte prijzen voor elk te kiezen optie van bijvoorbeeld checkboxes. Daarnaast is het nu ook mogelijk om gebruikersinvoer te beperken tot bepaalde karakters.

Maar.... er zijn nog veel meer veranderingen doorgevoerd. Op de pagina ReqText VirtueMart plugin kun je meer lezen over de updates van deze mooi VirtueMart Plugin.