Joomla! Producten

whatcanido

UWiX ontwikkeld met regelmaat nieuwe component, modules en plugins voor Joomla! Na Joomla! versie 2.5 zijn de ogen nu vooral gericht op componenten voor Joomla! 3.x. Velen zullen bekend zijn met ons DigiFolio component maar zeker ook met de BreadCrumbs Advaned module. Bekijk onze componenten / modules / plugins en probeer ze gerust uit - het zal je zeker bevallen!

 

Rreqtext2150x150eqText is een VirtueMart 2.x plugin om de functionaliteit van verplichte invoer velden toe te voegen aan een product. Deze mogelijkheid heeft de huidige versie van VirtueMart (v2.0.24 op dit moment van schrijven) niet.

Met de ReqText plugin is het ook mogelijk om meerdere soorten invoer velden toe te voegen aan een product. Denk hierbij aan radio buttons, checkboxes, etc.Lees meer...

 

bcrumbs(150x150)Deze module is hetzelfde als de standaard breadcrumbs module van Joomla! 1.5/1.6/1.7/2.5 maar... met extra opties!

Toegevoegde opties: afbreken laatste breadcrumb (Ja/Nee), afbreken breadcrumb na (geeft positie op wanneer af te breken), voeg karakter(s) toe aan een afgebroken breadcrumb (kan geen/elke karakter zijn).Lees meer...

 

bcrumbsplus(150x150)BreadCrumbs Advanced Plus voor Joomla! 1.5/1.7/2.5 is een module die de huidige breadcrumbs van de Joomla! installatie vervangt. Het ondersteunt alle mogelijkheden zoals die aanwezig zijn in de standaard breadcrumbs module maar met verschillende extra's.

Zo is het nu mogelijk om de breadcrumbs geanimeerd tevoorschijn te laten komen wanneer men met de muis erover heen beweegt. Ook een fade in/out optie is toegevoegd. Deze animaties zijn volledig compatible met de MooTools versie die gebruikt wordt in zowel Joomla! versie 1.5 als versie 1.6/1.7/2.5.
Uiteraard kun je ook gewoon de standaard Joomla! breadcrumb stijl gebruiken met de extra's van deze module.Lees meer...

 

digfolio150x150Het DigiFolio Component maakt het gemakkelijk om al je projecten (portofolio) netjes weer te geven op je website. Je kunt alle belangrijke informatie over een project tonen zoals een afbeeldingen, start- en einddata, e-mail, url gegevens, etc.

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar in het DigiFolio Component, dus verspil geen tijd; download het component, installeer het en geef je website de upgrade die het nodig heeft!Lees meer...

 

 

digistyle150x150

Deze plugin kan speciale effecten aan je afbeeldingen toevoegen (kan ook gebruikt worden voor andere elementen, zoals knoppen) door simpelweg een class aan een object toe te wijzen!

Niet alleen een nette reflectie is geimplementeerd maar ook het maken van schaduw, afgeronde hoeken en zelfs een afbeelding animatie!

Met een paar gemakkelijk te gebruiken parameters kun je de effecten aanpassen aan je eigen website stijl en je hoeft geen speciale bewerking codes te onthouden. Voeg je afbeelding toe in je artikelen zoals je gewend bent en vul de effect-class in die je wilt gebruiken. Op deze manier worden effecten alleen toegepast op afbeeldingen/objecten die een effect-class hebben!Lees meer...

 

OPMERKIKNG: De ontwikkeling van de DigiStyle plugin is gestopt. Er zullen geen nieuwe versie (ook geen bugfixes) meer worden vrijgegeven in de toekomst noch zal er enige ondersteuning meer gegeven worden.