BreadCrumbs Advanced (GPLv2 licentie)

bcrumbs(150x150)Deze module is hetzelfde als de standaard breadcrumbs module van Joomla! 1.5, 2.5 of 3.0 maar... met extra opties!

Toegevoegde opties: afbreken laatste breadcrumb (Ja/Nee), afbreken breadcrumb na (geeft positie op wanneer af te breken), voeg karakter(s) toe aan een afgebroken breadcrumb (kan geen/elke karakter zijn).

Bekijk releases in deze categorie

BreadCrumbs Advanced Plus

bcrumbsplus(150x150)BreadCrumbs Advanced Plus voor Joomla! 1.5, 2.5 en 3.0 is een module die de huidige breadcrumbs van de Joomla! installatie vervangt. Het ondersteunt alle mogelijkheden zoals die aanwezig zijn in de standaard breadcrumbs module maar met verschillende extra's.

Zo is het nu mogelijk om de breadcrumbs geanimeerd tevoorschijn te laten komen wanneer men met de muis erover heen beweegt. Ook een fade in/out optie is toegevoegd. Deze animaties zijn volledig compatible met de MooTools versie die gebruikt wordt in zowel Joomla! versie 1.5 als versie 2.5 en 3.0.
Uiteraard kun je ook gewoon de standaard Joomla! breadcrumb stijl gebruiken met de extra's van deze module.

NU BESTELLEN
 

 

Bekijk releases in deze categorie

DigiFolio voor Joomla! 2.5

digfolio150x150Het DigiFolio Component maakt het gemakkelijk om al je projecten (portofolio) netjes weer te geven op je website. Je kunt alle belangrijke informatie over een project tonen zoals een afbeeldingen, start- en einddata, e-mail, url gegevens, etc.

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar in het DigiFolio Component, dus verspil geen tijd; download het component, installeer het en geef je website de upgrade die het nodig heeft!

Bekijk releases in deze categorie

DigiFolio voor Joomla! 3

digfolio150x150Het Digifolio Component maakt het gemakkelijk om al je projecten (portfolio) netjes weer te geven op je website. Je kunt alle belangrijke informatie over een project tonen zoals een afbeeldingen, start- en einddata, e-mail, url gegevens, etc.

Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar in het Digifolio Component waardoor het veelzijdig inzetbaar is en geschikt te maken voor alle websites. De CSS stijl is zelfs gemakkelijk door iedereen zelf te wijzigen via de backend instellingen van het component. Op deze manier is de weergave volledig aan te passen aan de stijl van een eigen website!

Bekijk releases in deze categorie

ReqText Plugin voor VirtueMart

reqtext2150x150ReqText is een VirtueMart plugin dat de functionaliteit van verplichte gebruikers invoer velden toevoegd aan een product. Dit is een optie die de huidige versie van VirtueMart niet biedt.

Nu kun je tekst input en textarea velden toevoegen aan producten. Het is ook mogelijk de product opties uit te breiden met checkboxes, radio buttons en dropdown lijsten. Deze opties kunnen al dan niet verplicht dienen te worden geslecteerd door de klant alvorens deze te kunnen toevoegen aan de winkelwagen.

Deze plugin past geen enkele code van VirtueMart aan. Je kunt VirtueMart ten alle tijden updaten zonder het verlies van functionaliteit van VirtueMart of de ReqText plugin.

ReqText versie 1.3x is niet geschikt voor VirtueMart versie 2.9 of hoger (VM3). Gebruik voor VirtueMart 3.x de ReqText plugin versie 1.5.

NU BESTELLEN
 

 

Bekijk releases in deze categorie